14Oct
Belarto

Belarto

Nog op zoek naar kerst- en nieuwjaarskaarten (al dan niet gepersonaliseerd) waarmee je ook Cliniclowns België ondersteunt? Neem zeker eens een kijkje op www.christmascard.be. Er is zowel een aanbod voor bedrijven als voor particulieren. Elk verkocht kaartje helpt onze organisatie weer een stukje op weg om zoveel mogelijk kinderen te bereiken.

05Mei
Bike to basics

Bike to basics

Begin juli hebben 8 jongeren van vzw D’Broej uit Molenbeek de ambitie om te fietsen van Brussel naar Parijs. Alle bagage,tenten, voeding en kledij dragen ze zelf op hun fiets. Voor ieder van hen een grote uitdaging. Als groep zijn ze helemaal op mekaar gewezen om dit tot een goed einde te kunnen brengen. Dit doen ze niet zomaar. Via Avatarsport willen ze zoveel mogelijk fondsen inzamelen ten voordele van Cliniclowns Belgium. Wil je dit mooie project steunen? Dat kan door een gift over te maken op BE33 3201 1111 1146 met vermelding « Bike to Basics ».

Volg hen op:
Facebook: avatarsport
instagram: avatarsportcw
www.dbroej.be

05Jan
GEDEON

Gedeon Richter

Dit najaar hebben de medewerkers van Gedeon Richter, samen met tal van huisartsen, gynaecologen, apothekers, verpleegsters , vroedvrouwen,… hun sportschoenen aangetrokken om zo elk minstens 25 km per week af te leggen. Hun doel was om met z’n allen 19.000 km bijeen te wandelen, fietsen, zwemmen, lopen, roeien en zo het goede doel te steunen!!! Met een mooie prestatie van 24.960 km, adopteert het bedrijf voor één jaar een Cliniclownsduo. Dankzij deze steun maakt Gedeon Richter het verschil voor ongeveer 800 kinderen door hen rechstreeks een clownsbezoek te bezorgen.

02Dec
WOODY

The Woody Group

The Woody Group ken je ongetwijfeld van hun vrolijke nachtkledij en zachte homewear. Ze staan voor kwaliteit en duurzaamheid, maar wist je ook dat ze bij elke verkochte pyjama een bedrag doneren aan de Cliniclowns? Zo adopteerden ze een goedlachs clownsduo dat wekelijks de kinderen op oncologie van het UZ Gent bezoekt.

22Jun
GRITT

GRITT Beerbox

Zie jij een koud biertje in de zomer wel zitten? Doe jezelf en de Cliniclowns* dan een plezier en bestel de GRITT Beerbox via de website gritt.ccvshop.be! GRITT is dé referentie in technical outsourcing. Voor het goede doel maken ze hun eigen bier met 4 blonde varianten: Handy Harry, Chemical Clash, Technical Twist & Shiny Screw. Welke wordt jouw favoriet? Deze boxen worden verkocht ten voordele van Cliniclowns België. Alle winst die met deze verkoop wordt opgehaald, gaat integraal naar dit goede doel.

07Jun
La Vache qui rit

Winterduatlon Wommelgem

Na een uitgestelde editie omwille van Corona vorig jaar, hebben we dit jaar het super nieuws ontvangen dat de Winterduatlon te Wommelgem zal doorgaan op 21 november 2021. Alle info over inschrijvingen en het event kan je vinden op www.wommelgemendurance.be/duatlon. De organisatie voorziet weer een gift van 5 euro per inschrijving over te maken aan Cliniclowns! Bij een vol deelnemersveld, betekent dit dus dat we maar liefst 40 kinderen kunnen blij maken met een Cliniclownsbezoek! Interesse? Wees er snel bij ons op sportieve wijze te steunen!!!

31Jan
La Vache qui rit

La Vache qui rit

Voor haar honderdste verjaardag slaat La Vache Qui Rit de handen in elkaar met de Cliniclowns. Samen willen we een gulle lach schenken aan wie dit echt nodig heeft. Voor elke opgenomen lach schenkt La Vache Qui Rit een gift aan Cliniclowns. Ga naar La Vache qui rit

20Jan
bofrost

Bofrost

In 2020 hebben de medewerkers van Bofrost met hun acties samen maar liefst 65.559 euro ingezameld voor onze organisatie. Dankzij deze steun kunnen we weer heel wat extra glimlachjes tevoorschijn toveren. Bedankt lieve bofrost*klanten om op deze manier ook zieke kinderen een hart onder de riem te steken.

13Oct
bunzl

BUNZL

Werner Meuleman, CEO van Bunzl Belgium (King Belgium,Global Net, Varia-Pack en Polaris Chemicals), overhandigde op 13 oktober 2020 een cheque van maar liefst 40.000 euro aan Cliniclowns België! De cheque werd met veel plezier in ontvangst genomen door clown Pluch in de webcamruimte waar hij wekelijks in contact gaat via webcam met de kinderen. Het bedrag laat Cliniclowns toe om maar liefst 3 clownsduo’s een heel jaar lang in te zetten en zo een wekelijks bezoek aan de kinderen te verzekeren! De dankbaarheid om het sociale engagement van Bunzl Belgium en haar medewerkers is groot!

26Jan
celio

Celio

Celio, een merk gespecialiseerd in herenkledij, heeft in al haar vestigingen in België een “afrondactie” op touw gezet om de vereniging Cliniclowns België te ondersteunen. Dankzij deze actie kunnen Celio-klanten indien zij dat wensen hun aankoopbedrag afronden met een bedrag naar keuze tot 5 € en zo dit bedrag laten toekomen aan Cliniclowns. Celio en haar medewerkers willen hiermee vooral een bijdrage leveren aan het welzijn van de kinderen bij wie ze via het mooie Cliniclowns-team een lach op het gezicht kunnen toveren.

26Jan
bofrost

Bofrost

En dat Cliniclowns België trouwe sponsors heeft, dat mag geweten worden! De verkopers van onze trouwe sponsor Bofrost hebben ook in 2019 zijn beste beentje voorgezet voor onze organisatie! Maar liefst 35.160 euro brachten zij weer bij mekaar dankzij de verkoop van enkele van hun topproducten! Dankzij Bofrost kunnen wij weer 1406 kinderen verrassen met een bezoek van onze clowns!

03Nov
marathon2019

Wil jij ook de New York Marathon lopen?

Op 3 november vertrok voor de derde keer een team lopers naar New York om er voor Cliniclowns de marathon tot een goed einde te brengen! Ze deden dat super goed en haalden allemaal de finish in Central Park! Samen brachten de 11 lopers maar liefst 73.260 euro bij mekaar!

31May
Quiz4fun

Quiz4fun te Hallaar voor jong en oud.

Op 31 mei 2019 om 20.00 uur gaat in de Parochiezaal te 2220 Hallaar, Broekmanstraat 1 de Quiz4fun door. Quiz4fun wordt georganiseerd door Lighthouse Events vzw tvv Cliniclowns België. Deze algemene Quiz is geschikt voor jong & oud en is fun & amusant. Quizzen wordt gedaan in teams van Max. 4 personen aan de prijs van 20 € per team. Bij aankomst wordt er een kleine attentie voorzien en na afloop krijgt elke deelnemer een aandenkenprijs mee naar huis. Inschrijven kan op de website www.lighthouseevents-vzw.be of via de Facebook-pagina. We hopen op een grote opkomst voor het goede doel.

14Jan
BelOrta

BelOrta’s Migo® peer schenkt CliniClowns België voor tweede jaar op rij.

Het was Dhr. Etienne Leclere die met veel plezier niet alleen een bakje lekkere Migo® peren overhandigde aan clown Bruno maar ook …. een cheque van maar liefst 10.000 euro ! Deze steun van BelOrta laat ons toe om een half jaar lang een clownsduo naar een ziekenhuis te sturen waar maar liefst 400 kinderen op hen wachten! Bedankt BelOrta!!

22Dec
Interview

Interview met een Marathonloper

Bart Wouters (36) is technisch directeur van een bouwfirma in Brussel. Toch heeft hij samen met een grote groep de marathon van New York gelopen, speciaal voor Cliniclowns! “Het mooiste moment is datgene wanneer je de finishline overgaat.”

Lees meer
15Dec
Interview

Het grote Dodo interview

Dodo werkt al een lange tijd als clown bij de Cliniclowns. Vandaag heeft hij tijd vrijgemaakt om een paar vraagjes te beantwoorden over zijn ervaringen als clown. “Bij dit werk heb je echt het gevoel dat je iets goeds doet voor de kinderen,” zegt hij.

Lees meer
30Nov
  • Kerstboom
  • Kerstboom

De warmste kerstboom

Iets doen voor het goede doel en ook het milieu respecteren? Dat kan je deze winter tijdens de Warmste Week doen door een kerstboom uit karton aan te kopen bij de Digitale drukkerij Egberghs. je zet hem in 1-2-3 op , hij verliest geen naalden en na de kerstperiode is hij ook zo weer op te bergen! per verkochte boom schenkt Egberghs 12 euro aan Cliniclowns België! Ook benieuwd geworden naar zo’n originele kerstboom die je zowel in je huiskamer als op kantoor kan plaatsen? Neem snel een kijkje op www.dewarmsteboom.be en draag een centje bij aan het goede doel!!

07Oct
  • Marathon
  • Marathon

Onze 2 top marathon teams hebben de klus geklaard!! En hoe!!

Op 4 oktober namen 8 dappere lopers deel aan de marathon van Chicago ten voordele van de Cliniclowns! ze brachten samen maar liefst 52.116 euro bij mekaar door het hele jaar door hard te werken!! Ook het team van 14 lopers die op 6 november de marathon liepen te New York verrichten op alle vlak prachtig werk! zowel sportief als qua fondsenwerving hebben ze zich het hele jaar uit de naad gewerkt om het fantastische bedrag van 85.825 euro bij mekaar te brengen! heb je ook interesse? Klik dan snel even door naar www.loopvoorcliniclowns.be en ontdek alle details!!

08Aug

Bouwbedrijf DCA is bijzonder actieve sponsor

Nadat DCA vorig jaar aankondigde Cliniclowns 3 jaar te zullen steunen met een jaarlijkse bijdrage van 15 000 euro, waren wij al héél blij. Het bedrijf gaat nu echter nog verder. DCA’ers Isabelle & Michiel bereiden zich momenteel bijvoorbeeld volop voor op de Marathon van New York die ze samen met andere Cliniclownslopers zullen trotseren. In het bedrijf zelf (en op hun website) zijn Toet knuffels en andere gadgets van ons te koop voor medewerkers en bezoekers, in oktober organiseren ze nog een bedrijfsquiz waarvan een deel van de opbrengsten ook naar Cliniclowns gaat én ze maken graag mee promotie voor onze initiatieven én organisatie op hun kanalen. Ze zitten daar dus overduidelijk niet stil in het kempische Beerse!

27Jul
Grimminge

Grimminge leeft voor... Kom op tegen kanker, Cliniclowns en Kinderkankerfonds

Tijdens het weekend 27-30 juli is het tijd voor de 16de editie van Grimminge Leeft ten voordele van het goede doel. Er staan weer heel wat activiteiten gepland, die zorgen voor een heuse volkstoeloop van groot en klein, met een hoogvlieger op de vrijdag. Benieuwd naar het volledige programma? Neem een kijkje op www.grimmingeleeft.be

11Jun
ivv

Het goede doel van IVV Sint-Vincentius Gent

Voor hun jaaropdracht ‘Doe het goede doel’ in kader van het vak Integrale Opdrachten (IO) hebben Frederika, Shania, Helena en Casper van 6STW van IVV Sint-Vincentius Gent voor de Cliniclowns gekozen. Doorheen het jaar hebben deze leerlingen zich verdiept in het reilen en zeilen van de Cliniclowns, zamelden ze geld in via verscheidene verkoopacties, leerden ze samenwerken, namen ze eigen verantwoordelijkheden op en overwonnen ze obstakels. Tijdens de juryverdediging van hun afstudeerproject waren ze fier om hun resultaat te kunnen meedelen! Hartelijk dank voor jullie enthousiasme.

01Jun
Baloise

Baloise Insurance steunt Cliniclowns België

Vanaf heden zal Baloise Insurance Cliniclowns België financiële ondersteuning bieden! Super fijn dat deze grote speler in de wereld van de verzekeringen de Cliniclowns een warm hart toedraagt. Op deze manier zorgt Baloise Insurance ervoor dat we de kans krijgen om maar liefst 550 glimlachjes te toveren op evenveel kindergezichtjes!

13Apr
Carolus

Carolus Trees fruitbomen uitverkoop

Carolus Trees is een fruitkweker uit het hartje van de Haspengouwse fruitvelden. Normaal verkopen zij niet aan particulieren, maar heel uitzonderlijk zullen zij van 13 tot en met 29 april 2018 hun “overstock” aan fruitbomen uitverkopen op verschillende bloesemevents. Op deze manier worden de boompjes gered van de vernietiging en wordt ook het goede doel er beter van: maar liefst 50% van de opbrengst zal geschonken worden aan onze organisatie. Ook geïnteresseerd om een boompje op te zetten voor het goede doel? Check dan snel hun Facebook-pagina (Carolus Fruit Trees) en ontdek waar je het milieu, maar ook de Cliniclowns een hart onder de riem kan steken!

23Mar
comedy night

Comedy Night op 23/3 voor de Cliniclowns

op vrijdag 23/3 loopt zaal ’t Verzet in Knokke-Heist zo goed als zeker vol voor een comedy night met Jens Den Doncker en Jeron Dewulf. Kaarten aan 15 euro zijn verkrijgbaar via www.comedynightknokkeheist.eventsquare.co De avond werd georganiseerd door 5 studenten handelswetenschappen van de KU Leuven. De volledige opbrengst van de avond gaat naar onze organisatie!

24Feb
fricassee

Fricassee à volonté

Achter deze smakelijke titel schuilt een avondje lekker tafelen voor het goede doel. Kris van De Mieroop en zijn team zullen in de Sint-Cordulaschool te Schoten op zaterdag 24 februari om en bij de 250 porties fricassee bereiden voor het goede doel! Volledige opbrengst van de avond gaat naar “Appel en ei” en de Cliniclowns. Meetafelen kan (voor kleine mensen aan 6 euro, de iets grotere aan 18 euro per persoon) mits een mailtje naar fricasse.a.volonte@gmail.com . Eet smakelijk!!

16Jan
belOrta

BelOrta

In november en december hebben de Migo® peer en Cliniclowns de handen in elkaar geslagen om in heel België een brede glimlach op kindergezichten te toveren. Voor elke Migo® die over de toonbank ging, werd een deel van de opbrengst geschonken aan Cliniclowns. Op 16 januari schonk Jo Lambrecht, commercieel manager van BelOrta, een cheque van 10.000 euro aan Geert Pardon en clown Pluch van Cliniclowns

24Dec
Music for Life

Music for Life editie 2017

2017 slaat alle records! ook voor onze organisatie: zowel het aantal acties als de fantastische opbrengst van 96.572,61 euro zijn ongezien!!! Onze warme dank gaat dan ook uit naar alle lieve mensen die zich zo hard hebben ingezet voor de Cliniclowns! Naast de financiële steun die onze organisatie extra slagkracht geeft, zijn we ook ontzettend vereerd en dankbaar om zoveel inzet! Samen brengen we de Cliniclowns bij nog meer kinderen!!!

08Dec

DCA

Het was op 8 december dat bouw- en wegenbouwbedrijf DCA het nieuws op een persconferentie in hun kantoren bekend maakte: de komende 3 jaar zullen zij naast Think Pink ook Cliniclowns België ondersteunen met een bedrag van maar liefst 15.000 euro! Er kwam nog een extra verrassing toen algemeen directeur Michiel Schellekens meldde dat hij in 2018 ook zal deelnemen aan de New York Marathon ten voordele van Cliniclowns, net als communicatie verantwoordelijke Isabelle Huybrechts. Welkom in het Cliniclowns-team!

01Dec

Bofrost

En dat Cliniclowns België trouwe sponsors heeft, dat mag geweten worden! De vier laatste maanden van 2017 getroostten de Bofrost medewerkers zich weer geen enkele moeite! Er werd hard gewerkt om zoveel mogelijk Cliniclowns-truffels en ander lekkers aan de man te brengen. En met succes want dankzij deze hartverwarmende actie schenkt Bofrost maar liefst 48.000 euro aan onze organisatie!!! Dat staat garant voor heel wat lachende gezichtjes: meer dan 1900 bezoekjes leggen onze clowns af dankzij Bofrost!!! Bovendien is Bofrost al vele jaren de trouwe sponsor/leverancier van de overheerlijke frietjes die we jaarlijks op onze kinderfeest voorschotelen! Bedankt Bofrost!!!

05Nov

Wil jij ook de New York Marathon lopen?

Op 5 november 2017 kan je die droom dan eindelijk waarmaken door voor Cliniclowns België te lopen! We bieden een unieke combinatie van professionele begeleiding (van je eerste training tot je laatste km in the Big Apple) en een sponsorformule die je toelaat om de kosten voor je deelname te beperken door fondsen te werven voor Cliniclowns.

Lees meer
07Jul

Manna

Het was Tijs Vanneste, alias Van Echelpoel die via een ludiek filmpje de aandacht trok op het partnership tussen Manna Sauzen en Cliniclowns. Manna Sauzen neemt reeds verschillende jaren de adoptie van 2 cliniclownskoppels op zich. Een prachtig gebaar dat er voor zorgt dat er dankzij Manna maar liefst 1600 kinderen kunnen genieten van een clowns bezoekje. De cheque werd dit jaar heel toepasselijk overhandigd in Frituur de Kolk, de vaste frituur van Van Echelpoel. Het was Sylvie Van Den Broeck , CEO van Manna Sauzen die de cheque van maar liefst 20.000 euro overhandigde aan clown Praline.

01Jan

Lidl Belgium

En dat veel bedrijven een warm hart hebben voor de Cliniclowns is wel duidelijk! Lidl Belgium heeft in de eindejaarsperiode onze knuffel Toet de Muis verkocht…en met succes! Er gingen maar liefst 6614 superzachte knuffels over de toonbank, goed voor een prachtige steun aan onze organisatie van 32.144,04 euro. Leuke anekdote: de cheque mocht onder andere onze clown Boudewijn Van den Brande (alias clown Zuszo hier met Bernadette) ontvangen uit handen van jawel…Dhr. Boudewijn Van den Brand, CEO van Lidl Belgium!

22Jun

Manna

Naast de adoptie van een clownskoppel, deed trouwe sponsor Manna er dit jaar nog een extraatje bovenop! Hun nieuwe samenwerking met Piet Huysentruyt werd even heel voelbaar in het Mechelse AZ Sint-Maarten waar Piet, samen met de Cliniclowns, de lekkerste wafels serveerden aan de kinderen. Dankzij een filmpje, dat kon gedeeld worden op Youtube, kon Manna 20.000 euro overmaken aan onze organisatie.