08Dec

DCA

Het was op 8 december dat bouw- en wegenbouwbedrijf DCA het nieuws op een persconferentie in hun kantoren bekend maakte: de komende 3 jaar zullen zij naast Think Pink ook Cliniclowns België ondersteunen met een bedrag van maar liefst 15.000 euro! Er kwam nog een extra verrassing toen algemeen directeur Michiel Schellekens meldde dat hij in 2018 ook zal deelnemen aan de New York Marathon ten voordele van Cliniclowns, net als communicatie verantwoordelijke Isabelle Huybrechts. Welkom in het Cliniclowns-team!

01Dec

Bofrost

En dat Cliniclowns België trouwe sponsors heeft, dat mag geweten worden! De vier laatste maanden van 2017 getroostten de Bofrost medewerkers zich weer geen enkele moeite! Er werd hard gewerkt om zoveel mogelijk Cliniclowns-truffels en ander lekkers aan de man te brengen. En met succes want dankzij deze hartverwarmende actie schenkt Bofrost maar liefst 48.000 euro aan onze organisatie!!! Dat staat garant voor heel wat lachende gezichtjes: meer dan 1900 bezoekjes leggen onze clowns af dankzij Bofrost!!! Bovendien is Bofrost al vele jaren de trouwe sponsor/leverancier van de overheerlijke frietjes die we jaarlijks op onze kinderfeest voorschotelen! Bedankt Bofrost!!!

05Nov

Wil jij ook de New York Marathon lopen?

Op 5 november 2017 kan je die droom dan eindelijk waarmaken door voor Cliniclowns België te lopen! We bieden een unieke combinatie van professionele begeleiding (van je eerste training tot je laatste km in the Big Apple) en een sponsorformule die je toelaat om de kosten voor je deelname te beperken door fondsen te werven voor Cliniclowns.

Lees meer
07Jul

Manna

Het was Tijs Vanneste, alias Van Echelpoel die via een ludiek filmpje de aandacht trok op het partnership tussen Manna Sauzen en Cliniclowns. Manna Sauzen neemt reeds verschillende jaren de adoptie van 2 cliniclownskoppels op zich. Een prachtig gebaar dat er voor zorgt dat er dankzij Manna maar liefst 1600 kinderen kunnen genieten van een clowns bezoekje. De cheque werd dit jaar heel toepasselijk overhandigd in Frituur de Kolk, de vaste frituur van Van Echelpoel. Het was Sylvie Van Den Broeck , CEO van Manna Sauzen die de cheque van maar liefst 20.000 euro overhandigde aan clown Praline.

01Jan

Lidl Belgium

En dat veel bedrijven een warm hart hebben voor de Cliniclowns is wel duidelijk! Lidl Belgium heeft in de eindejaarsperiode onze knuffel Toet de Muis verkocht…en met succes! Er gingen maar liefst 6614 superzachte knuffels over de toonbank, goed voor een prachtige steun aan onze organisatie van 32.144,04 euro. Leuke anekdote: de cheque mocht onder andere onze clown Boudewijn Van den Brande (alias clown Zuszo hier met Bernadette) ontvangen uit handen van jawel…Dhr. Boudewijn Van den Brand, CEO van Lidl Belgium!

22Jun

Manna

Naast de adoptie van een clownskoppel, deed trouwe sponsor Manna er dit jaar nog een extraatje bovenop! Hun nieuwe samenwerking met Piet Huysentruyt werd even heel voelbaar in het Mechelse AZ Sint-Maarten waar Piet, samen met de Cliniclowns, de lekkerste wafels serveerden aan de kinderen. Dankzij een filmpje, dat kon gedeeld worden op Youtube, kon Manna 20.000 euro overmaken aan onze organisatie.